وکیل طلاق توافقی با کمترین هزینه و زمان در تهران و کرج

وکیل پایه یک دادگستری - وکیل برای طلاق توافقی

مراحل اداری طلاق توافقی را توضیح دهید

همانطور که از نام طلاق توافقی بر می آید در این نوع طلاق زوجین بایستی اول بر سر اصل جدایی و طلاق به توافق رسیده باشند و سپس برای اموری چون مهریه، نفقه، اجرت المثل، حضانت فرزندان نیز توافق حاصل کرده باشند. در این خصوص می توانند توافقنامه ای را تنظیم نماید که البته ضروری هم نیست زیرا مهم ارائه توافقات نزد قاضی یا مشاور دادگاه می باشد.

پس از توافق زوجین متقاضی طلاق، با عنایت به این که امکان ثبت رسمی طلاق بدون رای دادگاه ممکن نیست، زوجین یا وکلای آن ها برای ثبت دادخواست طلاق توافقی به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه می کنند و با ارائه مدارکی چون عقدنامه یا رونوشت، شناسنامه و کارت ملی و اسکن آن ها توسط کارمندان دفاتر خدمات قضایی امضاء الکترونیک دادخواست را ثبت می کنند و بدین ترتیب گام اول از سیر مراحل ثبت طلاق توافقی انجام می شود.

مراحل اداری طلاق توافقی با ارجاع دادخواست و تعیین شعبه ادامه می یابد برای اطلاع از شعبه رسیدگی کننده یا می بایستی صبر کرد تا پیامک از دادگاه ارسال شود و یا می توان به سایت عدل ایران قسمت پیگیری دادخواست مراجعه کرد و با درج کد رهگیری دادخواست و شماره ملی خود از شعبه رسیدگی کننده مطلع شد.

معمولا مراحل حقوقی طلاق توافقی در دادگاه های خانواده به صورت فوق العاده و بدون تعیین وقت انجام می شود البته بعضی از شعب هم تفاوتی بین پرونده ها قائل نمی شوند و وقت رسیدگی تعیین می کنند و از انجام آن خارج از نوبت پرهیز می کنند. توصیه می شود در خصوص رویه دادگاه ها در مورد طلاق توافقی، در شهری که هستید از وکلای شهر خود سوال نمایید چون در عمل هر شهری و حتی هر شعبه ای رویه خاص خود دارد آنچه در این جا گفته می شود رویه دادگاه های خانواده تهران است.

پس از ارجاع به شعبه زوجین یا وکلای آن ها می بایستی مرحله مشاوره و حضور نزد قاضی و صورتجلسه توافقات را انجام دهند که مهمترین مرحله برای طلاق توافقی است. اگر زوجه دوشیزه باشد، دادگاه ایشان را به جهت معاینه به پزشکی قانونی معرفی کند و اگر دوشیزه نباشد و یائسه (بالای 50 سال) هم نباشد، آزمایش و گواهی بارداری ضروری است. در بعضی مجتمع های قضایی تهران آزمایشگاه تاسیس شده است که زوجه می تواند در همان جا آزمایش مربوطه را انجام دهد و جواب را دریافت نماید. در غیر این صورت بایستی به یکی از آزمایشگاه ها یا بیمارستان های دیگر مراجعه کند و جواب آزمایش بارداری را به دادگاه ارائه نماید.

بعضی از شعب دادگاه خانواده فقط جواب آزمایش را برای ثبت طلاق در محضر الزامی می دانند و نیازی به ارائه به دادگاه نیست. پس از تکمیل شدن پرونده، رای طلاق توافقی که گواهی عدم امکان سازش نام دارد صادر می شود. مرسوم است که زوجین یا وکلای ایشان در دفتر دادگاه می نویسند که نسبت به آن اعتراض ندارند تا بتوانند علاوه بر رای، قطعیت آن را به جهت اجرای صیغه طلاق اخذ نمایند.

پس از صدور رای، 3 ماه فرصت برای مراجعه به دفتر رسمی طلاق وجود دارد و این آخرین مرحله ثبت طلاق توافقی است.


وکیل طلاق توافقی در تهران و کرج        09122547699 – 44033677 – 44963487 – 09127923611

جمعی از وکلای پایه یک دادگستری خانم و آقا با بیش از 12 سال سابقه وکالت حرفه ای با تخصص های گوناگون گرد هم آمده اند و آماده ی ارایه خدمات تخصصی اعم از مشاوره حقوقی و قبول وکالت در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانوادگی و قراردادها می باشند.
ساعت کار دفتر شنبه تا چهارشنبه 10 صبح الی 20 عصر می باشد.
مشاوره تلفنی - برای هر نفر یک سوال - رایگان است اما برای وکالت یا مشاوره حضوری با تلفن های دفتر تماس حاصل کنید تا با توجه به فوریت های حقوقی، نزدیکترین وقت مشاوره برای شما تعیین گردد.

آدرس:
تهران- فلکه دوم صادقیه -آیت اله کاشانی- نرسیده به مهران- پلاک 91 ساختمان مهر- طبقه 4 واحد 13

تلفن تماس:
44963487 -44033677
09122547699
09127923611

وب سایت اصلی گروه وکلای پارسای با مجموعه ای از دانستنی های حقوق خانواده:
http://parsaylawyers.com
Designed By Erfan Powered by Bayan