وکیل طلاق توافقی با کمترین هزینه و زمان در تهران و کرج

وکیل پایه یک دادگستری - وکیل برای طلاق توافقی

طلاق توافقی و جواب کوتاه به چند سوال متداول (قسمت اول)

1-      باید در همان شهری که عقد کرده ایم طلاق توافقی بگیریم؟

خیر. در هر شهری که سکونت داشته باشید و یا نشانی زوجه اعلام شده باشد می توان دادخواست طلاق توافقی ثبت کرد.

2-      امکان پشیمانی پس از ثبت دادخواست طلاق توافقی وجود دارد؟

بله. هر کدام از زوجین حتی در صورت امضاء دادخواست یا توافقنامه می تواند از ادامه پرونده منصرف شود.

3-      پس از صدور رأی طلاق توافقی امکان پشیمانی وجود دارد؟

اگر زوج (شوهر) بعد از صدور رای دادگاه پشیمان شود، زوجه نمی تواند طلاق را در محضر ثبت کند ولی اگر زوجه پشیمان شود زوج با شرایطی که در رای و در قانون حمایت خانواده آمده است می تواند طلاق را ثبت کند.

4-      اینجانب مدتهاست که با همسرم رابطه زناشویی نداشته ام و از طرفی در اثر عمل جراحی بچه دار نمی شوم، آیا اخذ گواهی عدم بارداری اجباری است؟

بله.

5-      اگر زوجه باردار باشد و یا در جواب آزمایش مشخص شود که باردار است امکان ثبت طلاق توافقی وجود دارد؟

بله. فقط پایان عده وضع حمل زوجه می باشد.

6-      برای ثبت طلاق در محضر وجود شاهد الزامی است؟

بله حداقل دو شاهد مرد ولی بهتر است چهار شاهد باشد.

7-      آیا برای طلاق توافقی بایستی داور معرفی کنیم؟

خیر. داوری از مراحل طلاق توافقی حذف شده است.

8-      امکان مراجعه مستقیم زوجین متقاضی طلاق به محضر بدون دادگاه وجود دارد؟

خیر. اول باید گواهی عدم امکان سازش از دادگاه صادر شود.

9-      اجازه پدر زوجه برای طلاق نیاز است؟

در قانون اجازه پدر زوجه برای طلاق شرط نیست.

10-  رفتن به پزشکی قانونی در طلاق توافقی در چه صورتی نیاز است؟

دادگاه های خانواده تهران زوجه مدعی بکارت را به جهت معاینه و اخذ گواهی مربوطه به پزشکی قانونی معرفی می کنند.

11-  در چه صورتی مهریه در طلاق توافقی نصف می شود؟

عدم نزدیکی (زناشویی) کامل بین زوجین.

12-  اینجانب از دخترم که خارج از کشور است وکالت در طلاق دارم چه باید بکنم؟

پس از توافق با شوهر دخترتان، می بایستی با وکالتی که دارید با مراجعه به وکیل دادگستری برای او وکیل انتخاب کنید و به شخصه نمی توانید در دادگاه به وکالت حاضر شوید.

13-  با وجود وکیل نیاز به حضور موکل برای طلاق توافقی است؟

خیر. طلاق توافقی بدون حضور زوجین و توسط وکیل انجام می شود.

14-  در چه صورتی می توان اسم همسر را پس از طلاق توافقی از شناسنامه پاک کرد؟

در صورتی که در رای دادگاه منعکس شود که بین زوجین نزدیکی واقع نشده است.


وکیل طلاق توافقی       09122547699 - 44033677

طلاق توافقی و جهیزیه – جهیزیه در طلاق توافقی

در قانون، زن الزامی برای آوردن جهیزیه به منزل شوهر ندارد اگر چه که در جامعه ما عرف است که مرد منزل تهیه می کند و زن لوازم ضروری زندگی مشترک را در قالب جهیزیه تامین می کند ولی بدیهی است اقلامی که زن به عنوان جهیزیه به منزل مشترک می آورد در اثر استفاده و به مرور زمان مستعمل و خراب می شوند و در ادامه زندگی، زوجین و به ویژه شوهر جایگزین آن ها را خریداری می کند نکته این است که اگر شوهر مثلا در ازای یخچال خراب شده جزء جهیزیه، یخچال دیگری خریداری کرد این جزء جهیزیه زن محسوب نمی شود و به عبارت دیگر مرد مسئولیتی در خصوص جایگزین کردن و پرداخت هزینه یا خسارت لوازم از بین رفته جهیزیه همسر را ندارد.

اما در طلاق توافقی هر چیزی که مرتبط با ازدواج و زوجیت باشد را می توان توافق کرد معمولا نوشته می شود که آنچه از جهیزیه باقی مانده توسط زوجه مسترد می شود ولی ممکن است بین ایشان توافق حاصل شده باشد و زوجه نسبت به آن ها ادعایی نداشته باشد و یا این که سایر لوازم منزل که حتی زوج خریداری کرده متعلق به زوجه باشد و یا مرد مبلغی بابت اقلام خراب شده بپردازد و یا اقلام و وسایل منزل بین زوجین تقسیم شود و یا .... لذا در طلاق توافقی و در خصوص جهیزیه هر چیزی را می توان تفاهم و توافق کرد و تکلیف جهیزیه بعد از طلاق وابسته به توافق زوجین است.


وکیل خوب برای طلاق توافقی        44033677 - 09122547699

طلاق توافقی و حضانت فرزند – حضانت توافقی

بر طبق ماده 29 قانون حمایت خانواده، دادگاه مکلف است در بررسی پرونده طلاق از هر نوع که باشد حتی توافقی نسبت به حضانت فرزندان نیز تعیین تکلیف کند. بر طبق قوانین جاری کشور، رویه دادگاه ها، حضانت در خصوص فرزند دختر بالای 9 سال تمام و پسر بالای 15 سال تمام مصداق ندارد و دادگاه به آن ورود پیدا نمی کند. با این توضیح، اگر زوجینی که قصد طلاق توافقی دارند فرزندانی کمتر از آنچه گفته شد داشته باشند می بایستی با توافق مشخص کنند که حضانت فرزند یا فرزندان با پدر است یا مادر و طرف دیگر چقدر حق ملاقات دارد، همچنین باید مشخص گردد که نفقه بر عهده کیست و میزان آن به چه میزان است. آنچه در قانون به عنوان پیش فرض آمده این است که حضانت فرزند دختر و پسر تا پایان 7 سالگی با مادر است و بعد از آن با پدر می باشد.

آنچه از قانون حمایت خانواده و قانون مدنی بر می آید این است که دادگاه در تعیین حضانت بایستی به مصلحت فرزند نظر داشته باشد اما در طلاق توافقی دادگاه ها به این موضوع با توجه به توافق زوجین ورود پیدا نمی کنند و آن ها می توانند به سادگی و با تفاهم حضانت را مشخص کنند. نفقه فرزند هم بر طبق قانون از تکالیف پدر است مگر این که زن و شوهر توافقی به غیر از این داشته باشند.

توجه داشته باشید توافق زوجین مبنی بر این که حضانت بر عهده چه کسی باشد به این معنا نیست که دیگر هیچ وقت نمی توان حضانت را باز پس گرفت. بعد از طلاق اگر به هر دلیل قانونی و موجه طرف دیگر که حضانت بر عهده او قرار نگرفته، ثابت کند که سلامت جسمانی، روحی و تربیتی فرزند در خطر است و طرف مقابل صلاحیت نگهداری فرزند را ندارد می تواند از دادگاه تقاضای سلب حضانت کند.

در پرونده های طلاق توافقی از حضانت دائم فرزندان بسیار سوال پرسیده می شود به ویژه خانم ها که در جایگاه مادری تمایل دارند حضانت دائم با ایشان باشد. در این خصوص باید با همسر (شوهر) توافق شده باشد که حتی بعد از 7 سال هم حضانت با مادر باشد ولی همانطور که گفته شد در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر در آینده حضانت از او سلب خواهد شد.

بحث مهمی که مطرح است ماده 1170 قانون مدنی است بر طبق این ماده اگر زن ازدواج مجدد کند حضانت به پدر باز می گردد و سلب حضانت می شود البته باید توجه داشت که این ماده قانونی، قاعده امری نیست و طرفین می توانند در خصوص آن با هم توافق کنند.

گروه وکلای پارسای با توجه به تجربه فراوان در مورد پرونده های خانوادگی خصوصا طلاق توافقی آماده خدمات وکالت و مشاوره تخصصی به موکلین و مراجعین می باشند.

طلاق توافقی توسط وکیل         09122547699 – 44033677

 

رجوع پس از طلاق توافقی امکان پذیر است؟

مرد فقط در طلاق رجعی است که می تواند در ایام عده به زوجه رجوع نماید و در طلاق بائن امکان رجوع در ایام مذکور، برای شوهر میسر نمی باشد. طلاق توافقی هم عمدتا طلاق خلع است و طلاق خلع یکی از انواع طلاق بائن است. با توضیح داده شده امکان رجوع برای شوهر میسر نیست اما در طلاق خلع که زن دوشیزه یا یائسه نباشد، زن می تواند در ایام عده به آنچه در ازای طلاق بذل کرده که در اصطلاح فقهی حقوقی "مابذل" نامیده می شود رجوع کند. پس از رجوع زن در ایام عده به ما بذل، طلاق به اصل خود که همان طلاق رجعی است تبدیل می شود و با این وصف در طلاق رجعی برای زوج امکان رجوع میسر خواهد شد با توجه به این که اصطلاحات فقهی و حقوقی برای عامه مردم دشوار است به این مثال توجه کنید:

در یک طلاق توافقی که زن دوشیزه نیست، توافق چنین است که زن کل مهریه را در قبال طلاق بذل کند. پس از صدور گواهی عدم امکان سازش (رای دادگاه) و پس از ثبت طلاق در محضر، سه ماه عده زن شروع می شود، در این مدت زن می تواند به دفترخانه طلاق مربوطه مراجعه کند و اعلام کتبی نماید که می خواهد به مهریه بذل کرده رجوع کند. پس از رجوع زن، مرد می تواند به زوجیت و زوجه رجوع کند که با این توضیح مثل این می ماند که زوجین طلاق نگرفته اند و همه چیز به حالت اول باز می گردد.

شرایط رجوع پس از طلاق توافقی نیز همان است که گفته شد. یعنی در طلاق توافقی اگر زن دوشیزه یا یائسه نباشد و در ایام عده به مهریه بذل کرده مراجعه کند شوهر نیز می تواند طلاق را بر هم بزند و رجوع نماید.

وکیل برای طلاق توافقی در تهران     09122547699 - 44033677


talagh tavafoghi - talagh - vakil talagh - vakil baraye talagh - xghr - xghr j,htrd -

چگونگی اخذ طلاق از طریق وکالت حق طلاق زن

امروزه گرایش به داشتن وکالت در طلاق در بین بانوان نسبت به گذشته فزونی گرفته است شرایط سخت و طولانی طلاق برای زوجه در صورت نداشتن وکالت حق طلاق یکی از علل مهم گرایش به داشتن وکالت حق طلاق زوجه است. دادن حق طلاق به زن این گونه است که در سند ازدواج و به اصطلاح حقوقی ضمن عقد نکاح شوهر به همسرش وکالت در طلاق بدون نیاز به حضور خودش اعطا می کند و یا این که پس از انعقاد عقد نکاح در خارج از کشور از طریق سفارت ایران و در داخل کشور از طریق دفتر اسناد رسمی زوج به زوجه وکالت بلاعزل طلاق اعطا می کند. شایان ذکر است که لزومی ندارد که وکیل در طلاق صرفا زوجه باشد زوج می تواند به هر کس که تمایل داشته باشد و با هر شرایطی وکالت در طلاق همسرش را اعطا کند.

با توجه به آنچه گفته شد حق طلاق زن و به تعبیر درست حقوقی اعطای وکالت از زوج به زوجه برای اختیار وکیل و مراجعه به دفترخانه برای طلاق با حدود اختیارات مندرج در وکالتنامه یا شرط همان وکالت در طلاق است.

طریقه طلاق با وکالت در طلاق این گونه است که زنی که وکالت از همسرش دارد به نزد وکیل دارای پروانه وکالت رسمی دادگستری مراجعه می کند و با توجه به حدود اختیارات وکالتنامه، از جانب شوهرش و به وکیل دادگستری وکالت می دهد. با این توضیح که وکیل پس از امضاء وکالتنامه توسط زوجه، وکیل با واسطه شوهر می شود. زوجه (زن) نیز می تواند برای خود وکیل اختیار کند که در این صورت یک وکیل اصالتا از طرف زوجه و یک وکیل به وکالت مع الواسطه از طرف زوج، دادخواست طلاق توافقی ثبت می کنند و بدون حضور زوجین گواهی عدم امکان سازش از دادگاه اخذ می شود. تمامی مراحل همانند مراحل طلاق توافقی است.

اگر زوجه وکیل نخواهد – که البته الزام قانونی وجود ندارد - باید همراه با وکیل شوهر که خود برای او انتخاب کرده است به دفتر خدمات قضایی مراجعه کرده و طلاق توافقی را ثبت کنند.

سوال مهم در خصوص حق طلاق زوجه آن است که آیا با وجود آن زن می تواند مهریه را هم اخذ نماید؟ جواب این است ملاک عمل حدود اختیاراتی است که هنگام تنظیم وکالتنامه طلاق یا شرط ضمن عقد، زوج به زوجه اعطا کرده است مثلا اگر نوشته شده باشد وکالت در هر نوع طلاق و با بذل هر مقدار از مهریه، زوجه می تواند اندکی از مهریه را در قبال طلاق بذل کند و عمده مهریه را بر ذمه شوهر باقی بگذارد.

مشاوره حقوقی در گروه وکلای پارسای رایگان است.

وکیل مجرب برای طلاق توافقی        09122547699 – 44033677


haghe talagh dar iran - haghe talagh - haghe talagh ba zan - vakil dar tehran - vakil talagh -
vakil baraye talagh - pr xghr -

اگر طلاق توافقی باشد مهریه بعد از ازدواج مجدد زن به او تعلق می گیرد؟

اگر زوجین به طلاق توافقی از هم جدا شده باشند و توافق شده باشد که قسمتی از مهریه به صورت اقساط پرداخت گردد چه این که برای اقساط مهریه توسط دفترخانه طلاق قبوض اقساطی صادر شده باشد و یا چک داده شده باشد و یا این که موعد پرداخت مشخص شده باشد، مهریه بر ذمه زوج است و متعهد به پرداخت است و ارتباطی به ازدواج مجدد زن ندارد به عبارت دیگر ازدواج مجدد زن، مهریه قبلی را اگر در خصوص آن رای صادر شده باشد، ساقط نمی کند.

اگر مهریه ای که زوج بعد از طلاق توافقی متعهد به پرداخت اقساطی آن شده بیش از 110 سکه یا معادل ریالی آن باشد، در صورت نپرداختن اقساط مهریه، فقط به میزان 110 سکه یا معادل آن ضمانت اجرای جلب برای زن وجود دارد و برای مازاد زن ناگزیر است مالی از شوهر سابق پیدا کند.


وکیل طلاق توافقی    09122547699 – 44033677


آیا در طلاق توافقی نصف اموال زوج به زوجه تعلق می گیرد؟

در طلاق توافقی می بایستی بین زوجین در خصوص اصل طلاق، مهریه و سایر امور مالی و غیر مالی مرتبط با ازدواج توافق باشد چه بسا که توافق شده باشد که علاوه بر مهریه، نصف اموال زوج متعلق به زوجه باشد.

اما آنچه به شرط تنصیف اموال شهرت پیدا کرده است به صورت چاپی در سند ازدواج پیش بینی شده است و اگر مرد آن را امضاء کرده باشد پابند آن می باشد که البته مطلقا ارتباطی با طلاق توافقی ندارد زیرا در این شرط آمده است که اگر زوج درخواست طلاق کند یعنی طلاق از جانب زوج باشد و نه توافقی و طلاق به دلیل قصور زن از وظایف زناشویی نباشد مرد بایستی تا نصف اموال موجودی را که بعد از عقد خریداری کرده است به زوجه منتقل نماید یا معادل آن را بپردازد.

همانطور که گفته شد شرط نصف اموال در طلاق توافقی مصداق ندارد مگر این که زن و شوهر در توافقنامه طلاق توافقی می کنند آن را هم گنجانده باشند.


وکیل برای طلاق توافقی         09122547699 – 44033677

جمعی از وکلای پایه یک دادگستری خانم و آقا با بیش از 12 سال سابقه وکالت حرفه ای با تخصص های گوناگون گرد هم آمده اند و آماده ی ارایه خدمات تخصصی اعم از مشاوره حقوقی و قبول وکالت در کلیه امور حقوقی، کیفری، خانوادگی و قراردادها می باشند.
ساعت کار دفتر شنبه تا چهارشنبه 10 صبح الی 20 عصر می باشد.
مشاوره تلفنی - برای هر نفر یک سوال - رایگان است اما برای وکالت یا مشاوره حضوری با تلفن های دفتر تماس حاصل کنید تا با توجه به فوریت های حقوقی، نزدیکترین وقت مشاوره برای شما تعیین گردد.

آدرس:
تهران- فلکه دوم صادقیه -آیت اله کاشانی- نرسیده به مهران- پلاک 91 ساختمان مهر- طبقه 4 واحد 13

تلفن تماس:
44963487 -44033677
09122547699
09127923611

وب سایت اصلی گروه وکلای پارسای با مجموعه ای از دانستنی های حقوق خانواده:
http://parsaylawyers.com
Designed By Erfan Powered by Bayan